FORGOT YOUR DETAILS?

Articole vestimentare tricotate

De-a lungul timpului

AUDREY HEPBURN

“Negru este etern și o culoare esențială pentru garderoba oricărei femei”

Să ne reamintim de perioada de aur a Hollywood-ului și să recream simplitatea aspectului clasic elegant al domnișoarei Hepburn.

Cu articole de îmbrăcăminte tricotată Hepburn adoptă o ținută casual care avea un aer elegant accesorinzând cu un pulover simplu negru sau cu unul cu gulerul îndoit.

Negrul este etern și o culoare esentială în garderoba oricărei femei. Recrează look-ul lui Hepburn păstrând eleganța cu ajutorul echipei Alicia: pantaloni ¾ confortabili pentru o zi ușoară sau pentru o noapte în oraș. Alicia joacă un rol esential pentru că adaugă un efect luxos articolelor de bază din garderoba d-voastră: piesa aceasta din amestecul nostru de bumbac Sea Island si cașmir cu un tricotaj fin este o necesitate.

JAMES DEAN

Calcă pe urmele celebrului rebel și star de cinema James Dean. Cunoscut pentru aspectul lui simplu de baiăt rău realizat cu ajutorul denimului și a pielii, Dean a transformat casual într-un stil la modă. Starul rebel fără cauză a fost văzut rar imbrăcat în ceva colorat și iși păstra ținuta casual purtând un pulover negru gros striat cu o geacă bicker neagră. Imită-l cu puloverul nostru greu Treak in Midnight, perfect pentru lunile reci ce vor urma. Confecționat din 90% lână merino și 10% cașmir și modernizat prin aplicațiile pe coate, Treak este un articol vestimentar care merită investiția. Nu poate da greș.

MARILYN MONROE

Faimoasă din multe motive, fermecătoarea Marilyn Monroe a influențat multe generații cu stilul ei șic și buzele roșii. Cu toate acestea, când nu se lupta cu vântul în fața paparazzilor, stilul lui Marilyn era alcătuit din tricouri și piese tricotate și  nu din celebrele ei rochii senzuale. A fost vazută des imbrăcată cu un cardigan tricotat sau cu blugi cu talie înaltă, stilul vedetei ce combina perfect feminitatea cu comfortul.

Obtineți o variantă modernă a lookului din spatele camerelor de filmat a lui Merilyn cu ajutorul puloverului Galena tricotat de coloare argintie. Confecționat dintr-un amestec din 90% lână merino si 10% cașmir, este o alegere șic pentru iarna.

Mai mult decat atât, combinați tricoturile cum facea Marilyn cu Lintel in Snow White, confecționat din lână merino extra fină. Lintel este o variantă modernă a preferințelor lui Merilyn în domeniul cardiganelor cu un model similar în carouri combinat cu un guler contemporan pe gât și o formă lejeră. Altfel puteți fi la modă și vă puteți imbrăca călduros iarna aceasta.

MORRISSEY

Cel mai recent model al nostru este Morrissey, muzicianul și sex simbolul anilor 80.

Morrissey a adoptat altă abordare stilistică folosind articole tricotate. El a fost văzut adesea purtând o cămașă elegantă cu nasturi asortat1 cu un cardigan peste. Obtineți același look cu Bryn, cardinalul nostru usor de asortat, de culoare vișină putredă, versiunea 2015 pentru cardiganul lui roșu clasic. Tricotajul fin este perfect pentru a fi purtat peste sau poate fi considerat o variantă modernă a puloverului bărbătesc clasic care oferă un look smart-casual, stil adoptat și de Morrissey.

SUS